Polar introductie aanbieding!

Polar H10 (borstband)

Polar H10 wordt geleverd met de Polar Pro-band, een zachte stoffen band met verbeterde elektroden die garanderen dat je hartslag nauwkeurig en zonder storingen wordt gemeten. Het materiaal draagt heel comfortabel en de siliconenstippen en de verbeterde gesp houden de band stevig op zijn plaats.

Polar OH1 (armband)

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter in een armband die veelzijdigheid, comfort en eenvoud combineert. Hij zit comfortabel om je arm en registreert je hartslag met de hoogwaardige optische hartslagtechnologie van Polar.

Polar kortings actie 

Voor onze leden hebben wij een speciale actie.

Omdat wij vinden dat trainen verantwoord moet zijn hebben wij geinvesteerd in een goede hartslagmeter. Tijdens de lessen gaan wij in de zomer starten met Polar hartslag meting. De hartslag zal dan gedurende de training zichtbaar zijn op de grote televisie. Hierdoor kunnen wij nog beter coachen en nog betere resultaten halen.

Omdat dit systeem alleen werkt met Polar hartslagbanden willen wij jullie een aanbod doen.

De Polar H10 €64,95 (ipv €89,90)

De Polar OH1 €57,95 (ipv €79,90)

Beide hartslag banden zijn te gebruiken met de Polar Beat app (zowel voor IOS als Android). Middels deze app kun je ook bij zelfstandig trainen je hartslag monitoren.

Voor de leefstijl leden, wij gaan je intensiever coachen via de Polar Flow Coach app. Meer info hierover volgt tijdens de wekelijkse metingen.

Ja, ik maak gebruik van dit aanbod!

De bestelde Polar hartslagbanden worden half augustus tijdens de trainingen uitgereikt.
Betaling gaat via de receptie, pin of contant.
Versturen