Ons Team

 Na zelf altijd gesport te hebben in diverse klasses en niveaus zijn wij sinds de eind jaren 90 actief als instructeur en kun je wel zeggen dat wij "besmet" zijn met het Sport is Fun virus.

Diverse opleidingen, cursussen, trainingen en workshops later is in 2008 ons eigen bedrijf ontstaan. Als freelance groepslessen instructeur, personal trainer, manager en general manager hebben wij ons mogen ontwikkelen naar trotse eigenaren van onze ruim 200 vierkante meter grote boutique studio.

Als ex beroeps millitair en defensie instructeur weten wij als geen ander hoe het is om te werken naar doelstellingen en te focussen op die ene uitdaging. Maar wat wij misten binnen alle andere sportscholen, fitness clubs, trainingcenters was persoonlijke aandacht en gezelligheid.

Juist hierin maken wij het verschil, Sport is Fun kijkt niet alleen naar de doelstelling, maar ook naar de reis er naar toe. Daar mag gelachen worden, een kopje koffie of thee na de les worden gedronken, samen trails lopen en plezier hebben.

Wij hebben een grote tafel met stoeltjes ipv een receptie, rijden met elkaar mee naar evenementen en zijn oprecht geïnteresseerd hoe het met je gaat.

Coachen en begeleiden doen we op je eigen niveau zonder te oordelen of te kijken naar anderen. We halen het maximale uit jouw training en dagen je op verantwoorde wijze uit, maar de fun blijft altijd een belangrijke factor hierbij.

Loop de trap niet voorbij, begin met het nemen van de eerste trede, laat je verrassen en start aan de reis naar waar jij naar toe wil. Wij helpen, coachen en begeleiden je daar naartoe.

Tot snel,

Karin en Pepijn