Ons team

Ons team bestaat uit vaste teamleden, inval krachten en freelance docenten. Allemaal zijn ze divers inzetbaar, leveren ze kwaliteit en denken ze actief mee bij het behalen van jouw doelstelling.

Pepijn van Ballegooijen

Pepijn

Pepijn is de eigenaar van Sport is Fun. Samen met zijn team zorgt hij er dagelijks voor dat alles loopt, draait, traint en doet wat het moet doen. Waarbij hij dan vooral met de sporters bezig is.

Als Master Trainer is Pepijn nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen binnen de fitness branche en geeft hij veelvuldig workshops en trainingen aan toekomstige instructeurs en collega’s. Laat je ook aansteken door hem met het Sport is Fun virus!

Mail Pepijn

Karin

Sporten is voor mij ontspanning, in een inspannend jasje.
Even lekker los van alle dagelijkse dingen en mijn hoofd leeg maken door fysiek bezig te zijn.
Daarbij wil ik altijd het beste uit mezelf halen, het geeft een heerlijk gevoel van voldoening.

Mijn doel is ook het beste uit jou te halen, jou daarbij te begeleiden en motiveren. Het is geweldig om iemand te zien groeien, beter worden, door te zien gaan waar ze anders zouden stoppen. Achteraf horen dat ze meer konden dan ze zelf dachten. En dit alles met een gezonde dosis FUN, want.. lachen is ook gezond en zorgt ervoor dat je je beter voelt.

Wat is jouw doel? Ik wil je graag helpen dit te bereiken!

Mail Karin

Mark

Mark is onze marketing tijger en sociaal knuffeldier.

Hij heeft zijn eigen bedrijf (MarkyourBusiness) waar hij de luxe heeft om met zijn creatieve blik en ervaring andere te inspireren.

Laat jij je tijdens een van de koffie sessies ook inspireren?

Mail Mark