90
Minuten krachttraining op traditionele wijze

Veel gewrichtsbelasting en kans op blessures

20
Minuten MyoFX EMS training

Tijdbesparend en effectief! 

36000
Spiercontracties per EMS training

90 % van het willekeurige spierweefsel

100%
Effectief!!

Ga voor RESULTAAT!

EMS training, myoFX
MyoFX EMS training

De drie belangrijkste voordelen van EMS training ten opzichte van traditionele krachttraining.

Tijdbesparend

In 20 minuten effectiever trainen dan op conventionele wijze.

Nauwelijks gewrichtsbelasting

Door het ontbreken van zware gewichten blijven de gewrichten nagenoeg onbelast.

Lokaal of Whole Body?

Door onze geavanceerde MyoFX apparatuur kan de trainer zones belasten of het gehele lichaam. 

Met MyoFX EMS training, bereik je in 20 minuten meer dan met 90 minuten krachttraining!

Tarieven

- Geen  maandelijkse kosten

- Geen lang lopende abonnementen

- Geen inschrijfgeld

- Geen opzegtermijn

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

10 strippenkaart

€ 245

  • €24,50 per training
  • 3 maanden geldig
  • 10 x 20 minuten EMS
  • Verplichte aanschaf EMS onderkleding a €39,95
50 strippenkaart

€ 1050

  • €21,- per training
  • 15 maanden geldig
  • 50 x 20 minuten EMS
  • EMS onderkleding GRATIS (twv €39,95)

Wat je altijd al had willen weten over EMS training

Wat is EMS training?

Door middel van Electro Myo (spier) Stimulation (EMS) worden spieren gestimuleerd om samen te trekken. In de topsport en revalidatie is EMS een oude, beproefde en wetenschappelijk geteste methode om prestaties te verbeteren en bij letsel het herstel te versnellen. Buiten de topsport en revalidatie om is deze techniek nu ook beschikbaar om een volledige lichaamstraining te ondergaan.

Hoe vaak moet ik een training volgen?

Wil je graag snel resultaat? Dan is het aan te raden om 2 keer in de week te komen. Een eventuele derde training is alleen te doen wanneer je dan voor de herstel / relax training gaat.
Om resultaat langzamer op te bouwen en te onderhouden is 1 keer in de week genoeg. 3 keer per week is af te raden voor beginnende sporters. Je spieren hebben dan onvoldoende rust om volledig te kunnen herstellen voor een volgende training.

Na een griep, verkoudheid of herstel na een sportwedstrijd (marathon, triathlon, extreme sport prestatie) is het raadzaam eenmaal in de 4 dagen een herstel/ relax training te doen.

Wie mag deze training doen en wie niet?

Iedereen die 16 jaar of ouder is mag de EMS training doen.
Echter ben je zwanger, heb je een pacemaker of epilepsie dan is een EMS training niet verantwoord.

Verder kan dus een ieder EMS trainingen doen. Zeker omdat een EMS training op de persoon zijn/ haar kunnen afgestemd en gesteld wordt.

EMS training is snel en efficiënt. Helpt bij het verbeteren van sportprestaties. Balans en kracht nemen toe waardoor het voor de boven gemiddelde leeftijd zelfs te adviseren is. Je komt strakker in je vel te zitten.
Al met al een goede manier om vitaal en fit te worden, zijn en blijven.

Heb ik sneller effect dan met fitness?

Ja. Dit komt doordat bij EMS training alle spieren tegelijkertijd worden getraind. Ook zijn de hoeveelheid spierfibrillen die aangesproken worden tijdens een EMS training veel hoger dan bij een fitnes training. In de fitness focus je vaak maar op 1 of 2 spiergroepen tegelijkertijd. Met EMS training heb je in 20 minuten tijd een volledige krachttraining achter de rug op al je grote spiergroepen. Je bespaart dus tijd en het effect is sneller.
Al met al een win win situatie 

Ga ik afvallen van EMS training?

Bij afvallen moet je calorie inname kleiner zijn dat de calorie uitgave.
Afvallen is een combinatie van factoren als o.a.voeding en training. Voeding heeft  hierin een  belangrijke en grote rol.
EMS training kan helpen om je stofwisseling te verhogen waardoor je lichaam over de gehele dag meer verbrand. Je kunt zelfs ervaren dat je eerder weer trek krijgt om iets te eten. Dit omdat je lichaam herstelt en wil bouwen. Als je naast EMS training goed op je voeding let, kan EMS training zeker een grote bijdrage leveren aan het afvallen.

In combinatie met het leefstijl programma is er gegarandeerd resultaat mbt afvallen.

Wat voor resultaten mag ik verwachten?

De resultaten die je kunt verwachten zijn meer kracht in je spieren en meer uithoudingsvermogen van de spier.
Een trap of heuveltje oplopen zal je veel makkelijker vergaan. Doe je naast de EMS training hardlopen? Dan is de kans aanzienlijk aanwezig dat je snelheid en duur verbetert. Je andere sport prestaties zullen er ook wel bij varen.
Zowel in sport als dagelijks bewegen zal EMS training een positieve bijdrage leveren.

De contouren van je lichaam zullen ook gaan veranderen. Deze zullen strakker worden wanneer je een regelmaat in de frequentie van je trainingen houdt.  Ook je huid zal steviger worden.

Zoals bij iedere training methode heeft voeding, slaap, eetpatronen en het leven zelf invloed op de resultaten.

Ga je zweten van een EMS training?

Zweten is een fysiologische manier van het lichaam om warmte kwijt te raken. Om te gaan zweten heb je dus een verhoogde warmte bron nodig. Dit kan door de temperatuur van een ruimte zijn. Het aanspreken van de hart-longfunctie door cardio oefeningen veroorzaakt warmte in het lichaam waardoor men gaat zweten.

De EMS training is gericht op de spieren. De hart-long functie wordt hierbij niet intens aangesproken. Wat betekent dat een EMS training gegeven in een normaal verwarmde ruimte, en gericht op de beweging uitslagen van de spieren geen zweet effect zullen creëren.
Wel is het zo dat wanneer je normaal gesproken snel zweet, je ook tijdens een EMS training kunt gaan zweten. Dit komt dan meer vanuit krachtinspanning en de warmte die daardoor in je lichaam ontstaat.

Je kunt een EMS training doen om vervolgens door naar je werk of andere bezigheden te gaan.

Waarom is het MyoFX EMS beter dan andere aanbieders?

Het MyoFX EMS systeem is een geheel draadloos systeem. Hierdoor kan er eenvoudig van locatie worden gewisseld en ben je tijdens de training niet beperkt tot 2 vierkante meter maar kunnen we bijvoorbeeld ook naar buiten.

Door gebruik te maken van MyoFX EMS en Maxforce behaal je in 20 minuten een nog hoger resultaat. De Maxforce is speciaal ontwikkeld voor de MyoFX EMS.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op en we helpen je graag!

Versturen